Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Senefelder Misset Doetinchem: voortvarende koers

  BEDRIJVEN - Het gaat goed met Senefelder Misset Doetinchem. Het team heeft het vertrouwen weer terug. Het bedrijf kijkt ondanks corona positief naar de toekomst. Online in gesprek met Ronald van Rossum en Thom Ringsma.

 • Maegis lanceert Essentials-folielijn

  Maegis heeft de productlijn Meagis Essential gelanceerd. “De folie is uitstekend te plakken op ondergronden met een lage oppervlaktespanning”, aldus de leverancier uit Enschede. Het bericht Maegis lanceert Essentials-folielijn verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • The making of the Sign+ Awards 2020

  Volgende week vrijdag 6 november worden de Sign+ Awards uitgereikt. De fysieke awards zijn gerealiseerd met Roland-techieken. Met een hoofdrol voor laserdecoratie. Het bericht The making of the Sign+ Awards 2020 verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Accountantsberoep, 125 jaar oud maar springlevend!

  In 1895 werd de eerste Nederlandse beroepsvereniging voor accountants opgericht. De opkomst van het accountantsberoep was een reactie op enkele aansprekende boekhoudfraudes, waarvan de Pincoffs-affaire hier de bekendste was. Dit jaar bestaat het georganiseerd accountantsberoep dus alweer 125 jaar in Nederland. Van 52 leden bij de start in 1895 is de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van […] Het bericht Accountantsberoep, 125 jaar oud maar springlevend! verscheen eerst op Elma.

 • Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) door kabinet verruimd naar alle sectoren: ook grafische bedrijven vallen nu onder deze regeling

  Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) door kabinet verruimd naar alle sectoren: ook grafische bedrijven vallen nu onder deze regeling. Het kabinet heeft in de afgelopen dagen ook over de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven overlegd i.v.m. de pieken in coronabesmettingen. Uit dat overleg is een verruiming van de regeling TVL gekomen. Deze verruiming pakt gunstig uit…

 • KNB helpt stappenplan WBTR ontwikkelen

  Verenigingen staan door de komende Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen en het UBO-register voor een nieuwe ronde administratieve rompslomp. Nieuwe regels dwingen mogelijk om de statuten aan te passen, gegevens te delen en dingen anders te doen. Maar de nieuwe regels bergen ook voordelen in zich. Behalve dat het goed is om transparant te zijn […] Het bericht KNB helpt stappenplan WBTR ontwikkelen verscheen eerst op Elma.

 • Het primaire proces van de leden

  Verenigingen die voor Corona proactief bezig waren, deden het toen al relatief goed. Ze werden door hun leden gezien als een waardevolle toevoeging. Corona heeft aangetoond dat leden juist in moeilijke tijden terugvallen op hun vereniging om hen te helpen bij hun primaire proces. Leden namen veelvuldig contact op met hun vereniging om een beroep […] Het bericht Het primaire proces van de leden verscheen eerst op Elma.

 • Definitief naar virtueel?

  In het begin van Corona vielen alle vergaderingen weg. Dit werd later digitaal opgepakt. Wat vraagt dit van een verenigingsprofessional t contact richting de leden en al het andere verenigingswerk digitaal te doen? Een vereniging moet investeren om het contact met de leden virtueel te onderhouden door bijvoorbeeld het installeren van programma’s als Teams of […] Het bericht Definitief naar virtueel? verscheen eerst op Elma.

 • Vernieuwd lespakket papier en karton voor groep 7 en 8 gelanceerd

  Vandaag, dinsdag 27 oktober lanceert papierenkarton.nl in samenwerking met KlasseTV en Teachers in Media een compleet vernieuwd lespakket voor leerlingen in groep 7 en 8 van de basisschool. Het KVGO participeert in het duurzaamheidsplatform papierenkarton.nl. Met dit lespakket maken scholieren kennis met het circulaire materiaal van nu en straks: papier en karton. In vier vrolijke,…

 • Delcour benoemd tot directeur KIVI

  Miguel Delcour is benoemd tot directeur van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). Hij neemt per direct de taken van interim-directeur Bart Struwe over.Delcour komt aan de leiding te staan van het KIVI-bureau dat het hoofdbestuur en de vijftig gespecialiseerde afdelingen van de beroepsvereniging van ingenieurs ondersteunt. Bij KIVI zijn ook veel ingenieurs uit de spoorsector […] Het bericht Delcour benoemd tot directeur KIVI verscheen eerst op Elma.

meer nieuws