Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling

Nieuws

 • Top 5 high-end printerfabrikanten 2018: Sharp
  TOELEVERANCIERS - Sharp stond in 2016 en 2017 nog op onze lijst 'Best of The Rest'. Dit jaar hebben we ervoor gekozen alle leveranciers uit de volledige lijst stuk voor stuk onder de loep te nemen. De MX-8090N is Sharp's nieuwste machine. We bespreken de marktpositionering van deze machine met Wilbert Hendriks, marketing manager Benelux en Marco van Vliet, product marketing manager document solutions. 20-11
 • TV TecStyle Visions in nieuwe handen

  Met onmiddellijke ingang gaat de vakbeurs TV TecStyle Visions deel uitmaken van de portefeuille van Messe Stuttgart. Volgens oprichter Roland Gruber een logische stap om het format uit te breiden.

  Het bericht TV TecStyle Visions in nieuwe handen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-11
 • Len de Kort naar DsignMarking

  Len de Kort, oprichter en mede-eigenaar van De Kort en Van Veen Reclame, heeft zijn oude passie weer nieuw leven ingeblazen. Hij gaat klanten van DsignMarking adviseren.

  Het bericht Len de Kort naar DsignMarking verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-11
 • Hoe Kiefel Packaging die hitte uit de werkplaats wist te verdrijven

  Wat doe je als er een schaarste aan vakpersoneel is en je extra zuinig wilt zijn op je personeel? Terwijl juist deze medewerkers ‘s zomer klagen over te hoge temperaturen en een onaangename werkomgeving? En dat dat niet de enige uitdaging is waar je mee te kampen hebt, want de warmte heeft ook nog eens productafwijkingen tot gevolg. Kiefel Packaging, producent van matrijzen voor de verpakkingsindustrie, stond voor deze uitdagingen.

  20-11
 • Bye bye Graficus
  19 graficus

  Het is zover. Vanaf morgen vindt u op deze plek de site van PRINTmatters, onze nieuwe titel over print. We nemen afscheid van een 101 jaar oud en ijzersterk merk.

  Dat je bladen restylet of samenvoegt, oké. Maar dat je vlak na de... 19-11

 • Europese Basware-partners brengen klantportfolio naar de cloud
  Basware heeft door het sterk ontwikkelde partnernetwerk in Europa veel nieuwe klanten voor zijn cloud based purchase-to-pay-oplossing weten te winnen. Het transformatieproces waardoor klanten hun bestaande P2P-proces naar de cloud omzetten, ligt in lijn met Basware’s strategische doelstelling om door te groeien en meer omzet uit de cloud te halen.Enkele voorbeelden van het succes van Basware’s sterke partnernetwerk:• Icreative heeft een overeenkomst getekend met het Duitse Klöckner Pentaplast, wereldleider op het gebied van flexibele verpakkingen, drukwerk en speciale oplossingen.
  Lees verder » 19-11
 • ABN Amro: Verdienmodel drukkerijen blijvend onder druk

  Aan de omzetkrimp bij drukkerijen komt vooralsnog geen einde. Het verdienmodel in deze branche staat dan ook blijvend onder druk. Dat constateert ABN AMRO in de stand van zaken van de Technologie, Media en Telecom ofwel TMT-sector in ons land van november.

  19-11
 • ABN Amro: Verdienmodel drukkerijen blijvend onder druk

  Aan de omzetkrimp bij drukkerijen komt vooralsnog geen einde. Het verdienmodel in deze branche staat dan ook blijvend onder druk. Dat constateert ABN AMRO in de stand van zaken van de Technologie, Media en Telecom ofwel TMT-sector in ons land van november.

  19-11
 • ColorGATE is een opstap in Ricoh’s portfoliotransitie
  TOELEVERANCIERS – Ricoh is op acquisitietour, zo blijkt. Nú de overname van printshop-ripsoftware ColorGATE en eerder Avanti Computer Systems. Verder acquireerde Ricoh recent ook de inkjethardwarefabrieken van LAC Corp en AnaJet LLC. Dit naast eigen wideformat-machinebouw, met verrassende Fespa’18-lanceringen. 19-11
 • Gouden FD Gazelle voor Probo
  probo

  Probo heeft een gouden FD Gazelle Award in ontvangst genomen. Hiermee behoort het bedrijf voor het vijfde jaar op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

  Uit het persbericht
  De FD Gazellen zijn een initiatief van het... 19-11

The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere