Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Dataline versterkt Nederlands team met Bob Herbold

  MARKETING - Dataline, marktleider in MIS/ERP-oplossingen voor grafische productiebedrijven, is verheugd dat Bob Herbold (49) per 1 februari a.s. in dienst komt. Bob gaat in Nederland aan de slag als Business Development Manager, om de exponentiële groei van Dataline op te vangen.

 • Bob Herbold naar Dataline

  Dataline versterkt haar Nederlandse team per 1 februari met Bob Herbold. Hij gaat aan de slag als Business Development Manager. Het bericht Bob Herbold naar Dataline verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Ook in België samenwerking ‘brancheclubs’

  BRANCHE - Afgelopen vrijdag werd de nieuwjaarsreceptie van Febelgra en VIGC gehouden in de indoorskibaan Aspen in Wilrijk. Febelgra-voorzitter Denis Geers zei dat samenwerking noodzakelijk zou zijn in een krimpende markt binnen verschillende onderdelen van de keten.

 • Wab gevolgen voor loonaangifte

  Per 1 januari 2020 is de Wet arbeidsmarkt in balans in werking getreden. Dat heeft gevolgen voor de loonaangifte. De WW-premie is niet meer gekoppeld aan de sector, maar aan de aard van het contract. Het bericht Wab gevolgen voor loonaangifte verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Mobiele lichtbakken van Matrix

  André America van Matrix Frames lanceerde op Viscom een nieuw product: de Mobile Lightbox. Een mobiele doeklichtbak in een koffertje, bestaand uit een profiel waar de leds al in zijn verwerkt. Het bericht Mobiele lichtbakken van Matrix verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Groen, groener, groenst in Duits beurzenkwartet 2020

  MILIEU –  Een milieu-gefocust bezoek aan de vier de Duitse beurzen Heimtextil, PromoTex, PSI en Viscom leverde een gemêleerd beeld over de groene inspanningen op deze expo’s. Duidelijk is wel: hoe specifieker producten voor de  consumentenperiferie bedoeld zijn, des te nadrukkelijker worden de groene claims. Aan de groene marketing - met hout als favoriete inzet - lag het niet!

 • Alliantie Four Pees en Pragmeta

  Four Pees, distributeur van software voor de printindustrie, bundelt de krachten met Pragmeta. Deze samenwerking moet Four Pees positioneren als totaalaanbieder. Het bericht Alliantie Four Pees en Pragmeta verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Amerikaanse LSC sluit 3 drukkerijen – 1725 banen

  BUITENLAND - De grote tijdschriftendrukker LSC Communications met het hoofdkantoor in Chicago heeft het moeilijk. Nadat een overnamepoging door Quad Graphics niet werd goedgekeurd werd door de Amerikaanse autoriteiten, zocht het bedrijf naar oplossingen. Die kwamen er gedurende het afgelopen half jaar niet. Drie drukkerijen worden in de komende maanden gesloten.

 • Lichtprojectie brengt Elicium-gevel tot leven

  Tijdens ISE 2020 zal elke avond een spectaculaire lichtprojectie op een deel van het RAI Amsterdam-complex te zien zijn. Het bericht Lichtprojectie brengt Elicium-gevel tot leven verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Drie vliegen in één klap: een effectieve oplossing voor hoge temperaturen, onvoldoende luchtkwaliteit en explosiegevaar in de lasindustrie

  In de lasindustrie is het creëren van een aangenaam binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit in een lashal een grote uitdaging. Niet alleen betekent dit voldoen aan wet- en regelgeving rondom de uitstoot van lasrook, maar ook het maken van een verbeterslag in het binnenklimaat en het afwenden van explosiegevaar. De temperatuur in een lashal speelt hierbij een cruciale rol, want bij het lasproces komt veel warmte vrij. Die warmte heeft weer negatieve invloed op het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Omwille van het welzijn van hun werknemers en goed werkgeverschap zijn steeds meer bedrijven in de lasindustrie in toenemende mate op zoek naar een oplossing voor dit klimaatprobleem. In dit blog vertel ik je enerzijds graag hoe je zorgt dat jouw lashal voldoet aan wet- en regelgeving op het gebied van lasrook, maar ook hoe je de luchtkwaliteit als geheel verbetert en zo aan de explosiviteitsnorm kunt voldoen.

meer nieuws