Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Schrikbarend omzetverlies in de grafische sector door het coronavirus

  Het coronavirus zorgt voor een ongekende afname in omzet bij de leden van het KVGO. Dat blijkt uit een onlangs gehouden enquête waar ruim 25 procent van de KVGO-leden aan heeft deelgenomen. Van deze bedrijven rapporteert 84 procent een omzetverlies in maart en verwacht zelfs 93 procent in april minder omzet te hebben. Deze cijfers…

 • KVGO enquête laat forse gevolgen corona zien

  BRANCHE - Het coronavirus zorgt voor een ongekende afname in omzet bij de leden van het KVGO. Dat blijkt uit een onlangs gehouden enquête waar ruim 25 procent van de KVGO-leden aan heeft deelgenomen. Van deze bedrijven rapporteert 84 procent een omzetverlies in maart en verwacht zelfs 93 procent in april minder omzet te hebben.

 • Bericht van de voorzitter – 7 april 2020

  Beste leden, We zijn weer een week verder en ondanks alle aangeboden hulp lijken de economische gevolgen voor velen niet te overzien en soms nu al dramatische vormen aan te nemen. Het KVGO heeft met de voorbeelden die jullie ons afgelopen week stuurden, een brandbrief geschreven aan het VNO-NCW. Hierin halen wij nogmaals de drie…

 • Beschermende laklaag tegen virussen tijdelijk?

  BEDRIJVEN - Er was al wat discussie over het 'overleven' van het coronavirus op papier. De feiten en fabels volgden elkaar snel op. De Duitse vestigingen van Onlineprinters - WirmachenDruck - lieten er geen 'gras over groeien' en zeggen nu een virus- en bacterie werende dispersielaag op flyers, folders en brochures aan te kunnen brengen.

 • Colorado ProCare-servicecontracten

  Canon introduceert het nieuwe ProCare after-sales serviceprogramma. Speciaal voor gebruikers van de Colorado rol-naar-rol printermodellen met UVgel-printtechnologie. Het bericht Colorado ProCare-servicecontracten verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Luxeappartementengebouwen in Cadzand-Bad voorzien van unieke brandveiligheidssystemen op technisch hoog afwerkingsniveau

  Colt International uit Cuijk realiseert overdrukinstallatie in trappenhuizen prestigieus appartementencomplex Cadzand-Bad om brandveiligheid bewoners optimaal te waarborgen. In het Zeeuwse Cadzand-Bad, één van de meest exclusieve woonplekken aan de Nederlandse kust, wordt gebouwd aan het prestigieuze appartementencomplex de Blanke Top - The Residences met 34 riante appartementen dat vanaf juli 2020 zal worden opgeleverd. De brandveiligheidssystemen zijn van een technisch hoogwaardig afwerkingsniveau om de vluchtwegen in het appartementencomplex bij brand vrij van hitte en rook te houden.

 • ‘Verras ons met een uniek project’

  “Verras ons met een uniek project.” Deze hartenkreet is afkomstig van Stephan Jacobs, directeur van Zünd Benelux, een van de sponsoren van de Sign+ Award 2020. Het bericht ‘Verras ons met een uniek project’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Verdampte lanceringen door FESPA’20 en/of drupa’20

  SIGNPRINT – Uitgestelde voorjaarsbeurzen prikkelen oorspronkelijke exposanten om langs digitaal/virtuele routes hun markten te informeren over nieuwlanceringen en businesstopics die interesses moeten vasthouden. Canon, Kornit, Mimaki, en Xeikon maakten daar werkt van.

 • FuturePrint Virtual Summit in juni

  FM Future organiseert begin juni een driedaags FuturePrint Virtual Summit. Het online event is gratis toegankelijk en wil de internationale printindustrie verbinden in deze crisisperiode. Het bericht FuturePrint Virtual Summit in juni verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Fespa Nederland begint Corona Platform

  Fespa Nederland is een online Corona Platform begonnen. Doel: ondernemers in de visuele communicatie industrie samenbrengen in de coronacrisis. Het bericht Fespa Nederland begint Corona Platform verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws