Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • ABBYY verbetert machine learning in FlexiCapture

  ABBYY heeft de machine learning-capaciteiten in zijn vlaggenschipsoftware FlexiCapture grondig opgeschroefd, waardoor de accuraatheid van deze intelligente documentverwerkingssoftware aanzienlijk is gestegen. En ook al was FlexiCapture al de meest geavanceerde tool voor dergelijke operaties, toch is die verhoogde accuraatheid zeker welkom. Dat betekent namelijk dat bedrijven nog meer cruciale informatie kunnen halen uit zogenaamde ongestructureerde databronnen – facturen, presentaties, mails, enzovoort.Lees verder »

 • ESMA’s inkjetconferentie jaagt R&D-ontwikkeling op

  SIGNPRINT – TheIJC’19 is alweer voor de 6e keer gehouden in Düsseldorf; hèt Europese uitwisselingsplatform waar inkjet-knowhow de drijvende spil is in PowerPoints, tabeltop-expo’s en bij de conferentiedeelnemers; dit jaar ±400. Deze 6e TheIJC’19-conferentie werd een opmaat naar drupa-2020. Van personeelszorg tot picoliters en Oleds TheIJC adresseert alle technologische aspecten van singlepass- en multipass-inkjet. Van […]

 • Hexis Group en Racing Optics werken samen

  De Hexis Group gaat samenwerken met Racing Optics, op het gebied van meerlaagse beschermingsfolie voor auto's. Dit werd aangekondigd op de SEMA Show in Las Vegas. Het bericht Hexis Group en Racing Optics werken samen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Hervorming bij Febelgra

  Marc Vandenbroucke is de nieuwe algemeen directeur van Febelgra. Hij zal de focus leggen op de hervorming van de federatie. Het bericht Hervorming bij Febelgra verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Naleving Payment Security daalt

  Voor het tweede jaar op rij is de naleving van de voorschriften voor betalingsbeveiliging afgenomen. Daarbij blijven vooral organisaties in Noord- en Zuid-Amerika achter bij hun wereldwijde tegenhangers, zoals blijkt uit Verizons 2019 Payment Security Report. Toen Visa Inc.Lees verder »

 • ‘Box’-thema op Fespa Inspiratiedag

  De Fespa Inspiratiedag, op 12 december 2019, staat in het teken van ‘boxen’. Onder leiding van 'ringmaster' en oud-TMF VJ Jeroen Post komen verschillende sprekers aan het woord. Het bericht ‘Box’-thema op Fespa Inspiratiedag verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Top 5 high-end printerfabrikanten 2019: Kodak

  TOELEVERANCIERS - Pim Nijenhof, managing director Benelux, positioneert Kodak als sterkste speler in de combinatie chemievrije platen, workflows en digital printing. Hij legt het belang uit in de verbinding tussen platen en digitaal.

 • #BTU2020 volledig uitverkocht

  EVENEMENT - Met inmiddels meer dan 120 deelnemers loopt de 2020 edities van de talkshow 'Business & Technology Update' naar verwachting. De samenwerking met CMBO werd uitgebreid met KVGO en VIGC. Dat droeg bij tot aanzienlijk meer deelnemers. Inschrijven kan alleen nog op de wachtlijst.

 • Van maakbekwaam naar marktbekwaam

  BEDRIJVEN - Wanneer je aan Franc Hogguer vraagt om zijn bedrijf, inclusief zijn rol als ondernemer eens te typeren, is het verstandig om er even bij te gaan zitten. Nou ja, even. Wat er dan namelijk volgt is een zeer enthousiast en gloedvol betoog. In hoog tempo geeft hij zijn mening over uiteenlopende zaken als strategie, marketing en commercie. Inclusief het ondernemerschap in een familiebedrijf.

 • Materiaalpaspoort voor displays Holbox

  Displayleverancier Holbox heeft een materiaalpaspoort voor zijn displays ontwikkeld. Via een QR-code is de 'sustainability ID' van de display met een scan op elke smartphone te krijgen. Het bericht Materiaalpaspoort voor displays Holbox verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws