Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Dimix toont Mimaki LED-UV printers op Vakbeurs Sign

Dimix toont Mimaki LED-UV printers op Vakbeurs Sign



Op 14 maart is het weer zover en opent de Grafische Vakbeurs in Gorinchem zijn deuren. Deze tweejaarlijkse hoogmis voor de grafische industrie is ook voor de nederlandse signbranche uitgegroeid tot hét vak-event. Uiteraard zijn we ook met Dimix opnieuw met een eigen stand aanwezig. U kan ons vinden op stand J103.



In deze editie zal Dimix opnieuw uitpakken met Mimaki apparatuur, met een focus op Mimaki LED-UV printers waarbij we inspirerende applicaties zullen laten zien.



Mimaki UJF MkII Series

Op de Dimix stand kan u ondermeer de Mimaki UJF MkII series aan het werk zien, de laatste generatie desktop flatbedprinters van Mimaki. Deze toestellen zijn ideaal voor het bedrukken van promotionele gadgets en verbleken de concurrentie op vlak van productiviteit, printkwaliteit en bedrijfszekerheid.



Mimaki JFX200-2513

Ook de grote broer JFX200-2513 zal te zien zijn. Deze flatbedprinter leent zich uitstekend voor het grote werk met een drukoppervlakte van maar liefst 2m50 bij 1m30, en waarvan ook een variant met drukformaat van 2m50 bij 3m10 leverbaar is. Net zoals de meeste Mimaki LED-UV printers kan ook de JFX200 witte inkt, topcoat en ja, ook primer printen. Dankzij de mogelijkheid tot het printen van primer hecht de inkt goed op een grotere diversiteit aan materialen.



Als kersverse dealer van Summa F-Serie snij en frees tafels komt Dimix met een aantrekkelijke combo aanbieding Mimaki JFX200 + Summa Snij/Freestafel. Uiteraard zijn ook de populaire Mimaki Solvent Print & Cut machines op de Dimix stand te zien. Wie op zoek is naar betrouwbare LED-UV of Solvent printapparatuur, die wil aankopen bij een partner waarop men kan rekenen en die service vooropstelt, moet zeker langskomen op stand J103.

meer nieuws